selaa koulutuksia
Uutiset

Äänekosken Piilolan kampus palaa normaaliin opetukseen 28. syyskuuta

Poken Äänekosken Piilolan kampuksen etäopetuksessa olevat ryhmät palaavat normaaliin lähiopetukseen maanantaina 28. syyskuuta. Joitain opetusryhmiä on asetettu karanteeniin sen jälkeen, kun etäopetukseen siirryttiin 14. syyskuuta, ja nämä ryhmät palaavat lähiopetukseen, kun heidän karanteeninsa on päättynyt.

Maanantaista alkaen Pokella on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen perustason maskisuositus niissä tilanteissa, joissa ei voida pitää tarvittavia turvavälejä. Muissa opetustilanteissa toimitaan kuten tähänkin asti noudattaen turvavälejä ja käsihygieniaa. Kertakäyttömaskeja on tarjolla oppilaitoksessa kaikille halukkaille. Tämä suositus noudattaa THL:n 24. syyskuuta antamaa linjausta.

-Kuten terveysviranomaiset ovat todenneet, Äänekosken tartuntatilanne on toistaiseksi hallinnassa ja tartuntaketju tunnetaan, mutta jotta tilanne säilyisi hyvänä, se edellyttää jokaiselta viruksen torjuntaan käytettyjen ohjeiden noudattamista sekä koulussa että vapaa-ajalla. Tällä hetkellä tilanne on se, että kouluun voi palata turvallisesti. Jos terveysviranomaisilta tulee muuta tietoa, siitä tiedotetaan välittömästi, sanoo johtaja Jouni Kurkela.

Tartuntariskien mitätöiminen arjen tilanteissa on ensisijaista eli käsienpesu, turvavälien noudattamien ja tarpeettomien kontaktien välttäminen.

Lisätietoja: johtaja Jouni Kurkela, Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä, p. 040 589 16 77