selaa koulutuksia
Uutiset

Poke järjestää asiakaspalvelun ja myynnin Taitaja 2023 -semifinaalitapahtuman Äänekosken Citymarketissa

Poke järjestää asiakaspalvelun ja myynnin Taitaja 2023 -semifinaalitapahtuman Äänekosken Citymarketissa keskiviikkona 1. helmikuuta kello 10-15. Kilpailuun osallistuu kymmenen alan opiskelijaa eri puolilta Suomea. Liiketoiminnan perustutkinnon opiskelijat ovat voittaneet oman alueensa alkukarsinnat ja kilpailevat nyt finaalipaikasta.

Asiakaspalvelun ja myynnin semifinaali pidetään aidossa kaupan ympäristössä Citymarketissa. Kilpailijat rakentavat myyntiesittelypisteen, jonka jälkeen he esittelevät tuotteita ja myyvät niitä oikeille asiakkaille sekä mysteerishoppaajille. Tuomarit arvioivat suoritusta. Pokelta tuomareina ovat liiketoiminnan opettajat Hanna Martikainen ja Kirsti Piilonen. Kilpailussa ei ole mukana Poken opiskelijoita.

-Järjestämme ensimmäistä kertaa Äänekoskella näitä semifinaaleja. Hienoa, että meitä pyydettiin järjestämään tapahtuma. Järjestäminen ja siihen osallistuminen antavat hyvää kokemusta opettajille ja kaupan ja hallinnon alan opiskelijoille, sanoo lehtori Martti Tuoriniemi.

Tervetuloa seuraamaan jännittävää päivää!

Semifinaalit järjestetään seitsemällä paikkakunnalla Suomessa. Finaalitapahtuma järjestetään toukokuussa Espoossa. Taitaja-tapahtumia organisoi SkillsFinland.

Lisätietoa Taitaja-tapahtumasta: https://www.skillsfinland.fi/taitaja-tapahtuma

Lisätietoja: lehtori, Martti Tuoriniemi, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, p. 040 630 4558