selaa koulutuksia
Uutiset

Poken markkinointiuudistus huipentuu uusiin verkkosivuihin 15. toukokuuta

Poken markkinointiuudistus huipentuu uusiin verkkosivuihin 15. toukokuuta

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistolla Pokella on tehty viime syksystä asti kokonaismarkkinointiuudistusta, joka huipentuu 15. toukokuuta uusien verkkosivujen käyttöönottoon. Uudistusta on tehty yhdessä jyväskyläläisen markkinointitoimisto Aava&Bangin kanssa.

Uudistuksen tavoitteena oli kirkastaa Poken ydinviesti ja imago ja tuoda ne raikkaasti sekä modernisti esille. Aava&Bang suunnitteli Poken henkilökunnan työpajojen pohjalta brändiä, uudisti visuaalisen ilmeen ja suunnitteli uudet verkkosivut.

Yksi uudistuksen tavoite oli tuoda oppilaitoksen markkinointi nykyaikaan ottamalla käyttöön digimarkkinoinnin työkaluja tehokkaasti ja seurattavasti.

-Halusimme uudistaa oppilaitoksen ilmettä ja tehostaa markkinointia, sillä meillä on runsaasti uusia tuotteita ja kohderyhmiä, jotka haluamme tavoittaa. Toki myös perus- ja muita tutkintoja on markkinoitava tehokkaasti ja nykyaikaisesti. Uusien verkkosivujen tavoitteena oli selkeys ja asiakaslähtöisyys, ja siinä on onnistuttu, sanoo rehtori Jouni Kurkela.

Lisätietoja:

Rehtori Jouni Kurkela, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, p. 040 589 1677

Viestintäkoordinaattori Tuija Tiitinen, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, p. 040 652 7315