selaa koulutuksia
Uutiset

Syksyn valmistujaiskahvit peruttu

Kevään valmistujaisjuhlat siirrettiin syksyyn koronavirustilanteen vuoksi. Koska koronavirus jyllää edelleen, joudumme perumaan myös syksyn valmistujaiskahvitilaisuuden.

-Nyt on tärkeää turvata opiskelijoidemme terveys kaikin tavoin, jotta pystymme opiskelemaan lähiopetuksessa. Siksi vältämme kaikkia riskejä ja suuremmat kokoontumiset ovat yksi tällainen riski, sanoo johtaja Jouni Kurkela.

Pokella on tehty turvaväleihin ja hygieniaan liittyviä tarvittavia järjestelyjä. Esimerkiksi ruokailussa ja liikunnassa ollaan oman ryhmän kanssa. Luokissa istutaan väljemmin ja kädet pestään aina jokaiseen tilaan mennessä sekä kotiin lähtiessä. Maskeja on myös tarvittaessa tarjolla koulun puolesta ja niitä voi käyttää koulussa.

Kukaan henkilökunnasta eikä opiskelijoista saa tulla kouluun, jos on oireita, kuten kuumetta, kurkkukipua, flunssaa tai vatsaoireita. Jos on oireita, kehotetaan menemään THL:n ohjeiden mukaan koronatestiin.

-Teemme kaikki vaadittavat varotoimet oppilaitoksessa, mutta korostan, että jokaisella on vastuu noudattaa myös vapaa-aikana samaa varovaisuutta. Kaikkien on mietittävä, onko tarpeellista mennä suuriin tilaisuuksiin tai onko pakko lähteä ulkomaille. Varotoimien tarkoitus on varmistaa, että pystymme opiskelemaan normaalisti eikä etäopetukseen tarvitse enää siirtyä, sanoo johtaja Jouni Kurkela.

Lisätietoja: johtaja Jouni Kurkela, Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä, p. 040 5891 677