selaa koulutuksia
Uutiset

Yhteensä kuudella Poken opiskelijalla todettu koronavirus

Kuudella Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Äänekosken Piilolan kampuksen opiskelijalla on todettu koronavirus. Perjantaina 11. syyskuuta ilmeni yksi koronatartunta ja tänään lauantaina varmistui viisi tapausta lisää.

Äänekoskella todettiin lauantaina yhteensä 12 uutta koronatartuntaa, jotka liittyvät aiempaan nuorten tartuntaketjuun. Altistuneita on useita kymmeniä. Terveysviranomaiset ovat  yhteydessä altistuneisiin ja heidät asetetaan karanteeniin. Tartuntaketjut selvitetään ja tartuntatautitilannetta seurataan aktiivisesti.

Sunnuntaina 13. syyskuuta Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä kertoo, miten opiskelu Poken Piilolan kampuksella jatkuu. Opiskelijoiden on seurattava Wilmaa, joka on Poken virallinen tiedotuskanava opiskeluun liittyvissä asioissa.

On erityisen tärkeää, että kaikki noudattavat aiemmin annettuja ohjeita: hyvä käsihygienia, turvavälit, Poken tiloihin tullaan vain terveenä ja oireiden ilmaantuessa jäädään kotiin ja otetaan yhteyttä oman kunnan terveysasemalle. Oireista on myös ilmoitettava oman ryhmän vastuuopettajalle.

Lisätietoja: johtaja Jouni Kurkela, Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä, p. 040 5891 677