selaa koulutuksia
Opiskelijalle

Viitasaaren terveydenhoitaja

Terveydenhoitajan yhteystiedot

Soita ensin ja sovi käyntiaika.

opiskeluterveydenhoitaja
Koulukuja 2-4
Haapaniemen koulu
44500 Viitasaari
p. 050 310 8019

Koululääkäri

Koululääkärille varataan aika terveydenhoitajalta.

Lääkäripäivystys Viitasaaren terveysasemalla

  • ma, ke ja pe klo 8-18
  • viikonloppuisin ja arkipyhinä 10-16 (puhelinneuvonta klo 9 alkaen)
    puh. 014 459 7223

Sairaalantie 4
44500 Viitasaari

Lääkäripäivystys on Pihtiputaan terveysasemalla

  • ma klo 8-15 (rinnakkaispäivystys) sekä ti ja to klo 8-18
    puh. 014 459 6700

Asematie 12
44800 Pihtipudas

YÖPÄIVYSTYS

Keski-Suomen keskussairaalassa arkisin klo 18-8 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 16-9, p. 116 117 (valtakunnallinen päivystysapunumero)

Wiitaunionin terveyskeskuksen sähköiset palvelut

Kuntalainen voi asioida sähköisesti eTerveyspalvelussa henkilökohtaisia pankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai HST-korttia käyttäen ja palveluun pääsee kirjautumaan seuraavista osoitteista:

www.pihtipudas.fi -> sosiaali- ja terveyspalvelut -> terveyspalvelut -> easiointi
www.viitasaari.fi -> sosiaali- ja terveyspalvelut -> terveyspalvelut -> easiointiAjanvarausmuistutusten lisäksi potilaat/asiakkaat voivat saada esimerkiksi laboratoriotuloksia sekä lääkitys- ja hoito-ohjeita terveydenhuollon ammattilaisilta joko tekstiviestinä tai eTerveyspalvelun portaaliin tulevina web-viesteinä. eTerveyspalvelun portaalissa on erilaisia hoitoon liittyviä lomakkeita, joita kuntalainen voi täyttää ja lähettää terveydenhuoltoon ennen vastaanottoa. eTerveyspalvelun kautta on mahdollista varata vastaanottoaikoja koulu-/opiskeluterveydenhoitajalle.eAsiointi edellyttää potilaan/asiakkaan antamaa sähköisen asioinnin suostumusta, jonka kuntalainen voi antaa eAsiointi-portaalissa. Alaikäisten lasten eAsiointi suostumuksen voi antaa joko terveyskeskuksessa tai koulu-ja opiskeluterveydenhuollossa.eAsiointi mahdollistaa vanhemmille alaikäisen lapsen puolesta asioinnin. Puolesta asiointiin tulee antaa kirjallinen valtuutus. Myös yli 18-vuotiaan vanhempi ja nuori voivat tehdä puolesta asioinnin valtuutuksen. Asiointioikeuden voi saada, kun molemmat osapuolet allekirjoittavat puolesta asioinnin valtuutuksen.
Myös Valtuutusasiakirjat ja ohjeet puolesta-asiointiin löytyvät yllä mainituilta internet-sivuilta.