selaa koulutuksia
Oppimaan

Grohe hana-akatemia

Grohe hana-akatemia

POKEn yhteistyökumppanina toimii maailman johtava hanavalmistaja Grohe. Poken talotekniikan työtiloissa sijaitsee Suomen neljäs Grohe hana-akatemia. Muut Grohen oppimisympäristöt ovat Turussa, Helsingissä ja Oulussa.

Tulevat LVI-alan ammattilaiset voivat opiskella hanojen asentamista ja huoltoa vesijohtoverkkoon liitetyillä tuotteilla ja pääsevät heti uransa alkumetreiltä tutustumaan hanamaailman johtaviin innovaatioihin. Grohe on lahjoittanut työtilan erilaiset hanat, niiden varaosat ja työkalut POKEn käyttöön. Grohe uudistaa harjoittelutilan hanavalikoimaa sekä toimittaa uusia osia aina tarpeen mukaan.

Avajaisissa oli paikalla Grohen ja POKEn yhteistyökumppaneita Keski-Suomen alueelta; urakoitsijoita, LVI-suunnittelijoita, isännöitsijöitä ja kunnan viranomaisia. POKEn tiloissa järjestetään jatkossa koulutusta alueen Grohe-asentajille.

Avajaispuheessaan maajohtaja Tero Kemppainen halusi sanoa POKEn nuorille opiskelijoille, että he ovat hienossa koulussa ja valmistuvat hienolle alalle. Hän on itse saanut nuorena vahvan koulutuksen POKElta ja hyvät lähtökohdat alalla etenemiseen. Alalla kuin alalla on hyvä tuntea käytössä olevat tuotteet ja olla asiakaspalveluhenkinen.

Hana-akatemian avajaiset. Opiskelija Olli Rossi, Seppo Hynninen Viitasaaren Putki Oy, Grohe maajohtaja Tero Kemppainen, talotekniikan lehtori Harri Ahonen, koulutusjohtaja Hannu Pönkä, kuntayhtymän johtaja Jouni Kurkela, opiskelija Arttu Linna, talotekniikan opettaja Henri Salmi.
Yrittäjä Jarkko Pasanen Äänekoskelta LVI Mopet Oy:stä ja Tero Kemppainen Grohelta. He ovat molemmat valmistuneet POKElta LVI-asentajiksi.
Maajohtaja Tero Kemppainen ja oppilaitos yhteistyöstä vastaava Jani Hyvärinen Grohelta sekä POKEn tekniikan ja liikenteen alojen koulutusjohtaja Hannu Pönkä.