selaa koulutuksia
POKE

Haemme liiketoiminnan päätoimista tuntiopettajaa

Haemme liiketoiminnan päätoimista tuntiopettajaa

Haemme liiketoiminnan päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 2.8.2021 alkaen.

Opettaja toimii osana liiketoiminnan tiimiä, joka vastaa ensisijaisesti liiketoiminnan perustutkinnon, liiketoiminnan ammatti- ja erikoisammattitutkinnon opetus- ja ohjaustyöstä. Tehtävään voi kuulua myös lähiesimiestyön ammattitutkinnon sekä yrittäjän ammattitutkinnon opetus- ja ohjaustyötä tai muita liiketoiminta-alan sisältöjä. Edellytämme taloushallinnon osaamista.

Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteistä työotetta ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevä henkilö voidaan nimetä määräajaksi tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES osio C). Tehtävässä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Ennen tehtävän aloittamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

koulutusjohtaja Riitta Salmijärvi-Korhonen
p. 040-3586 560
riitta.salmijarvi-korhonen(at)poke.fi

Hakemukset ja CV

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 17.5.2021 klo 12.00 mennessä toimisto(at)poke.fi osoitteeseen.