selaa koulutuksia
POKE

Haemme määräaikaista päätoimista liiketoiminnan tuntiopettajaa

Haemme määräaikaista päätoimista liiketoiminnan tuntiopettajaa

Haemme liiketoiminnan tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2020- 31.7.2021.

Tulet toimimaan liiketoiminnan perustutkinnon sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen opettajana. Sinun osaamisesi on erityisesti liiketoiminnan, asiakaspalvelun ja myynnin alueilta. Arvostamme myös taloushallinnon osaamista.

Liiketoiminnan opettajalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, työkokemusta opetettavalta alueelta sekä ammatillisen opettajan kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1150/2017 mukaan.

Arvostamme osallistavien ja joustavien opetusmenetelmien käyttöä ja etäopetuksen käytännön kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että osaat ohjata opiskelijaa yksilöllisesti ja osaat viedä osaamisperustaisuuden käytäntöön. Osaat myös toimia erilaisissa oppimisympäristöissä ja haluat osallistua niiden kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C Liite 1 vuosityöaika). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Ennen tehtävän aloittamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset

Hakemukset sähköpostilla ma 1.6.2020 klo 15 mennessä osoitteeseen toimisto(at)poke.fi.

Lisätietoja antaa

koulutusjohtaja Riitta Salmijärvi-Korhonen
p. 040 3586 560
riitta.salmijarvi-korhonen(at)poke.fi