selaa koulutuksia
POKE

Haemme päätoimista äidinkielen tuntiopettajaa

Haemme päätoimista äidinkielen tuntiopettajaa

toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen. Tehtäviin kuuluu äidinkielen opetus ammatillisen koulutuksen eri alojen opiskelijoille. Ensisijainen toimipiste on Äänekoskella, mutta opetusta on myös muissa toimipisteissämme.

Pääasiallinen tehtävä on opettaa viestintää ja vuorovaikutusta äidinkielellä, suomi. Opetustyö sisältää lähiopetuksen lisäksi verkko-oppimisen ohjausta ja arviointia.

Tehtävään haetaan aloitteellista ja kehittämismyönteistä opettajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, halu kokeilla uutta sekä osaamista verkkopedagogiikassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 1150/2017 mukainen yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C Liite 1 vuosityöaika). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Ennen tehtävän aloittamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset

Hakemukset sähköpostilla ma 1.6.2020 klo 15 mennessä osoitteeseen toimisto(at)poke.fi.

Lisätietoja antaa

koulutusjohtaja Riitta Salmijärvi-Korhonen
p. 040 358 6560
riitta.salmijarvi-korhonen(at)poke.fi