selaa koulutuksia
POKE

Haemme ruotsin ja englannin päätoimista tuntiopettajaa

Haemme ruotsin ja englannin päätoimista tuntiopettajaa

Haemme ruotsin- ja englannin päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 2.8.2021 alkaen. Ensisijainen toimipiste on Äänekoskella, mutta opetusta on myös muissa toimipisteissämme.

Pääasiallinen tehtävä on opettaa viestintää ja vuorovaikutusta toisella kotimaisella kielellä, ruotsi sekä viestintä ja vuorovaikutus vieraalla kielellä (englanti). Opetustyö sisältää lähiopetuksen lisäksi verkko-oppimisen ohjausta ja arviointia.

Tehtävään haetaan aloitteellista ja kehittämismyönteistä opettajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, halu kokeilla uutta, osaamista verkkopedagogiikassa sekä hyvä työelämän tuntemus. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 1150/2017 mukainen yhteisten opintojen opettajan kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES osio C). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän aloittamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

koulutusjohtaja Riitta Salmijärvi-Korhonen
p. 040-3586 560
riitta.salmijarvi-korhonen(at)poke.fi

Hakemukset ja CV

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 17.5.2021 klo 12.00 mennessä toimisto(at)poke.fi osoitteeseen.