selaa koulutuksia
POKE

Mielenterveys- ja päihdetyön tuntiopettaja

Haemme mielenterveys- ja päihdetyön päätoimista tuntiopettajaa

Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä hakee mielenterveys- ja päihdetyön päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 2.8.2021 alkaen.

Tehtävään kuuluu opetusta sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa sekä mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnossa. Opetettavia aihealueita ovat pääasiassa mielenterveys- ja päihdetyöhön sekä hoitotyöhön liittyvät sisällöt. Opetuksen lisäksi tehtävään kuuluvat erilaiset opiskelijoiden ohjaustehtävät.

Tehtävään valittavalta edellytämme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja työyhteisötaitoja, opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on asetuksen (986/1998) mukainen kelpoisuus. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös epäpätevä henkilö voidaan nimetä määräajaksi tehtävään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES osio C). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän aloittamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa

koulutusjohtaja Riitta Salmijärvi-Korhonen
p. 040-3586560
riitta.salmijarvi-korhonen@poke.fi

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 17.5.2021 klo 12.00 mennessä toimisto(at)poke.fi osoitteeseen.