selaa koulutuksia
POKE

Opiskeluavustaja valmentavaan koulutukseen

Haemme opiskeluavustajaa valmentavaan koulutukseen (VALMA)

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen opiskeluavustajaa valmentavaan koulutukseen (VALMA) 2.8.2021 alkaen.

Tehtäviin kuuluvat opettajan työparina toimiminen sekä erilaiset ohjaustehtävät Valma-koulutuksessa. Työ sisältää opiskelijoiden yksilö- ja ryhmäohjaamista eri oppimisympäristöissä oppilaitoksessa sekä mm. työpaikalla oppimiseen valmentautumisjaksoilla, jatko-opinnoissa sekä monissa elämänhallinnan kysymyksissä.

Valma-koulutuksen opiskelijat tarvitsevat monenlaista tukea, joten tehtävän hoitaminen edellyttää ohjaavaa, kannustavaa, ratkaisukeskeistä, kokonaisvaltaista ja ihmislähtöistä työotetta. Odotamme ohjaajalta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, sitoutumista ja joustavuutta.

Tehtävään valittavalta edellytetään opetus- ja kasvatusalan, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tai terveys- ja sosiaalialan koulutusta ja työkokemusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Ennen tehtävän aloittamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa 30 päivän sisällä toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

koulutusjohtaja Riitta Salmijärvi-Korhonen
p. 040-3586 560
riitta.salmijarvi-korhonen(at)poke.fi

Hakemukset ja CV

Hakemukset ja CV pyydetään toimittamaan 17.5.2021 klo 12.00 mennessä toimisto(at)poke.fi osoitteeseen.