selaa koulutuksia
Työelämälle

Koulutus- ja kehittämissuunnitelmat

Koulutus- ja kehittämissuunnitelmat

Suppeammissa suunnitelmissa suunnittelutyö sisältyy koulutuksen hintaan, mikäli se ostetaan meiltä. Laajempien suunnitelmien osalta tarjoamme sitä maksullisena palveluna.

Koulutuksen suunnittelu

Suunnittelemme koulutuksen työpaikan toivomusten ja osaamistarpeiden mukaan. Ennen suunnittelun aloitusta voidaan tehdä lähtötason kartoitus. Suunnitelman sisältö, aikataulu ja toteutuksen rahoitusvaihtoehdot käydään läpi. Toteutukseen osallistuvat kouluttajat voivat tulla yhteistyöverkostostamme, organisaatiostamme, yrityksen omista asiantuntijoista tai muualta aina tarpeen mukaan.

Koulutusten toteutus

Koulutus voidaan toteuttaa meidän tai yrityksen tiloissa, alakohtaiset kouluttajat vastaavat aina käytännön toteutuksesta. Koulutukseen voidaan liittää lähipäiviä, verkko-opetusta ja työssäoppimista tarpeen mukaan. Tarjoamme myös nykyaikaisen oppimisympäristön toteutuksen tueksi.  Toteutuksiin voidaan liittää myös yrityskohtaista konsultointia. Kahvila- ja ruokailupalvelut ovat käytettävissä sopimuksen mukaan.

Seuranta ja palaute

Koulutuksista kerätään osallistujilta sekä tilaajalta/yrityksen edustajalta arvio/palaute, jonka tiedot annetaan kootusti myös tilaajan käyttöön. Tarvittaessa voidaan myöhemmin tehdä myös koulutuksen vaikuttavuuden seurantaa.

 

Ota yhteyttä!
Lähetä yhteydenottopyyntö
myynti@poke.fi