selaa koulutuksia
Uutiset

Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen -käsikirja julkaistu Thinglinkissä

Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen -käsikirja ThingLinkissä!

Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen -hankkeessa julkaistiin helmikuussa 2023 Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen -käsikirja. Käsikirja on tuotettu yhteistyössä Gradian ja Poken hanketoimijoiden, kestävän yrittäjyyden asiantuntijoiden sekä yritysten kanssa. Käsikirja on suunnattu kaikille kestävästä yrittäjyydestä kiinnostuneille, kuten yrittäjille ja yritysten työntekijöille sekä Gradian ja Poken opiskelijoille.

Käsikirja on toteutettu interaktiivisella ThingLink-sovelluksella. Se on vapaasti käytettävissä, eikä vaadi erillistä kirjautumista. Käsikirjaa voi käyttää opetuksissa, työpaikkaohjaajien valmennuksissa ja esimerkiksi opetushenkilöstön omaehtoisessa tiedon hankinnassa. Käsikirja löytyy Peda.netin kohdasta Vapaat opetusmateriaalit  Askelmerkkejä kestävään yrittäjyyteen -käsikirja .

Käsikirjassa on viisi teemaa:

  • Kestävyys kilpailuetuna,
  • Kestävät liiketoimintamallit,
  • Vastuullinen arvontuotanto,
  • Kestävät innovaatiot ja
  • Vastuullisuusviestintä.

Jokainen teema sisältää opiskeluaineistot, tehtävät, yritysesimerkin ja lisätietoa-linkit. Teemat voi käydä läpi polun mukaisessa järjestyksessä tai opiskella erillisiä teemoja valintansa mukaan. Tehtävissä on erilaisia vaativuustasoja. Yritysesimerkit edustavat eri aloilla toimivia keskisuomalaisia yrityksiä.

Lisätietoa

POKE, Sarita Jylhä-Rastas
puh. 040 1325 014
sarita.jylha-rastas(at)poke.fi

GRADIA, Markus Vehniäinen
puh. 040 341 6377
markus.vehniainen(at)gradia.fi