järjestämispaikkakunta
Laukaa
opiskelun ajankohta
3.5.2024
Viimeinen ilmoittautumispäivä
25.4.2024
Kuvaus
Klo 8.00 - 16.00 POKE, Saralinnantie 3, 41340 LaukaaKoulutuksen tavoitteena on suorittaa elintarvikealan yrityksissä vaadittavat elintarvikehygieeniset asiasisällöt ja osoittaa niiden hallinta hyväksytysti hygieniapassitestissä. Testin hyväksytysti suorittaneelle myönnetään elintarvikehygieenisestä osaamisestaan Ruokaviraston mallin mukainen hygieniapassi.
Elintarvikealalla toimivien työntekijöiden jatkuva tietojen – ja taitojen päivittäminen, sekä alaa koskevien muutoksien huomioiminen on osa yrityksen omavalvontaa ja asiakasturvallisuutta. Hygieniaosaaminen on lakisääteinen velvoite elintarvikealalla.
Koulutuksen kohderyhmä:
Henkilöiden, jotka työskentelevät elintarvikehuoneistossa pakkaamattomien, helposti pilaantuvien elintarvikkeiden käsittelyssä tulee osoittaa elintarvikehygieeninen osaaminen hygieniapassilla. Koulutusta suositellaan myös elintarvikealan eri toimijoille, jotka haluavat päivittää jo aiemmin hankittuja tietoja ja taitoja.
Päivään sisältyy koulutus ja testi. Testin hyväksytysti suorittaneelle myönnetään osaamisestaan Ruokaviraston hygieniapassi.
Sisältö:
• perustiedot mikrobiologiasta ja elintarvikkeiden saastumisesta
• ruokamyrkytykset
• hygieeniset työtavat
• henkilökohtainen hygienia
• puhtaanapito
• omavalvonta
• lainsäädäntö ja viranomaiset
• hygieniapassitesti, testin korjaus ja selitys
Noudattaa Ruokaviraston mukaista koulutusohjelmaa, jossa sertifioitu kouluttaja ja testaaja.
Hinta:
105 € (sis. alv. 24 %)
Hygieniapassikoulutus ja testi sisältää koulutuksen, testin ja hygieniapassin.
Huom!
Koulutus pidetään suomen kielellä.
Erityistestitilaisuudet ovat mahdollisia ja niistä on sovittava erikseen.
Lisätietoja Ruokavirasto:
Otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan.
Lisätietoja: Työelämäpalvelut toimisto puh. 040 7120 923, myynti[at]poke.fi.