selaa koulutuksia
Opiskelu

Lyhytkurssit ovat kätevä tapa päivittää henkilöstön osaamista ja syventää ammattitaitoa

Haluaisitko kehittää ammattitaitoasi tietyn aiheen parissa, mutta pidempiaikainen opiskelu ei ole suunnitelmissa? Kaipaako yrityksen henkilöstön osaaminen pientä päivitystä? POKEn lyhytkurssit ovat esimerkiksi näihin tarkoituksiin oiva ratkaisu! Jatka lukemista, niin kerromme lisää lyhytkursseista ja niille osallistumisesta.

Lyhytkurssien avulla saat kattavaa tietoa ja taitoa lyhyessä ajassa

Tiesitkö, että POKE tarjoaa tutkintokoulutuksen lisäksi myös lyhyempikestoista koulutusta niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin tarpeisiin? Yksi esimerkki tarjoamistamme koulutuksista ovat lyhytkurssit, joita järjestetään pitkin lukuvuotta ympäri Keski-Suomea eri aiheisiin liittyen. Lyhytkurssit ovat hyvä tapa päivittää ja kehittää osaamista tietyltä osa-alueelta helposti, sillä lyhytkursseille osallistuminen ei vaadi pitkäaikaista sitoutumista. Jo lyhyessä ajassa oppii paljon uutta ja pääsee viemään opittuja asioita käytäntöön hyvin nopeasti.

Jos olet pohtinut uutta suuntaa uralle, haluat syventää osaamistasi tietystä aiheesta, jokin kurssi hyödyttäisi sinua nykyisissä työtehtävissäsi tai yrityksen henkilöstön asiantuntijuutta tulisi entisestään syventää, on hyvä tarkistaa POKEn lyhytkurssivalikoima. Kursseilta on mahdollista saada matkaan niin käytännön osaamista kuin työhön vaadittuja sertifikaattejakin, näistä esimerkkeinä hygienia- ja anniskelupassi sekä työturvallisuuskortti.

Käytännön asiat – mitä, missä, milloin?

Heräsikö mielenkiinto, mutta samalla myös käytännön kysymyksiä kursseille osallistumisesta? Perehdytäänpä vielä tarkemmin lyhytkurssien ABC:hen:

✅ Mitä kursseja POKE tarjoaa?

Lyhytkurssien valikoimista löytyy tarjontaa monenlaiseen tarpeeseen ja osaamiseen aina ensiavusta markkinointiin. On kuitenkin hyvä huomioida, että kurssitarjonta vaihtelee lukukausittain, mutta muun muassa näihin aiheisiin liittyen olemme tarjonneet koulutusta:

🏥 Ensiapu
📈 Erilaiset markkinointimateriaalien suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät kurssit
📊 Wordin, Excelin ja Powerpointin käyttö
🍴 Hygienia- ja anniskelupassikoulutukset
👷‍♀️ Työturvallisuus
✋🏻 Järjestyksenvalvonta

… ja vaikka mitä muuta! Kuulostaako siltä, että jokin näistä aiheista olla sinulle hyödyksi työssäsi tai kiinnostuitko muuten? Käy tutustumassa ajankohtaiseen kurssitarjontaan tarkemmin!

✅ Missä järjestetään ja milloin?

Lyhytkursseja järjestetään ympäri lukuvuotta ja pohjoista Keski-Suomea Pihtiputaalta Äänekoskelle. Emme voi kuitenkaan taata, että kaikkia koulutuksia olisi saatavilla tietyssä paikassa tiettynä ajankohtana. Kannattaakin seurailla kurssitarjontaamme aika ajoin, sillä silloin näet ajantasaisesti tulevat koulutukset sekä niiden järjestämispaikkakunnat ja -aikataulut. Osa kursseista saatetaan järjestää myös etänä, joten voit mahdollisuuksien mukaan ja kurssista riippuen osallistua mistä vain!

✅ Kauanko kestää?

Lyhytkurssien kesto vaihtelee tunneista useampiin koulutuspäiviin, riippuen kurssista, sen aiheesta sekä järjestämispaikkakunnasta. Yleensä lyhytkurssit eivät kuitenkaan kestä muutamaa päivää pidempään, joten et joudu sitoutumaan opiskeluun pitkäksi aikaa. On tavallista, että kurssin voi suorittaa yhdenkin päivän aikana.

✅ Mitä maksaa?

Kurssien hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka kauan koulutus kestää, millainen sen sisältö on ja saako sen suoritettuaan esimerkiksi jonkin todistuksen tai muuta materiaalia. Yleisesti ottaen hintahaarukka liikkuu muutamista kympeistä muutamiin satasiin per kurssi.

✅ Miksi?

Oman osaamisen kehittäminen kannattaa AINA, sillä parempi ammattitaito auttaa niin työnhaussa kuin työtehtäviä suorittaessa. Osaavan henkilöstön avulla pidetään huoli siitä, että toiminta pyörii moitteettomasti, työntekijät viihtyvät ja asiakkaat saavat parasta palvelua. Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö tukee myös positiivista työnantajamielikuvaa.

Tiesitkö, että POKE tarjoaa myös tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia yrityksille? Voimme tulla halutessanne paikan päälle kouluttamaan henkilöstöä! Koulutusten toteutukseen on myös saatavilla tukea. Käy tutustumassa kaikkiin työelämäpalveluihimme sekä koulutusmahdollisuuksiimme, meiltä löytyy koulutusta monenlaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen!

Tervetuloa päivittämään osaamista Pokelle! ❤️

_________________________________

Seuraa meitä somessa @meollaanpoke. Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

POKE yrityksille: millaista yhteistyötä ammattiopisto voisi tarjota juuri teidän yrityksellenne?
Jatkuva haku – mitä, miten, kenelle?