selaa koulutuksia
Perustutkinto

Puusepän tuotteiden valmistus, 45 osp

järjestämispaikkakunta
Äänekoski
opiskelun ajankohta
5.3.2024 - 2.5.2024
opiskelun laajuus
45 osaamispistettä
haku alkaa
1.2.2024
haku päättyy
5.2.2024

Kuvaus

SUUREN KIINNOSTUKSEN VUOKSI KOULUTUS TÄYTTYI NOPEASTI JA JOUDUIMME SULKEMAAN HAUN. Järjestämme vastaavan koulutuksen syksyllä 2024, siihen haku avautuu myöhemmin. Seuraa ilmoitteluamme!

Lähiopetus järjestetään tiistaisin ja torstaisin iltaopetuksena klo 17–20, jolloin työelämässä olevien on myös mahdollisuus osallistua koulutukseen. Paikkana on Piilolantien kampuksella Poken puutyösali, Piilolantie 17, 44100 Äänekoski, E-rakennus.

Käytössäsi on kaikki nykyaikaiset puusepäntyöstökoneet ja käsityökalut. Materiaalit, tarvikkeet, helat ja pintakäsittelyaineet löytyvät koulun puolesta (omakustannehintaan) ja myös omia materiaaleja on mahdollisuus käyttää.

hae koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutus soveltuu kaikille kädentaitoja arvostaville ja puusepäntöistä kiinnostuneille. Aiempi kokemus puusepäntöistä tai yleisesti kädentaidoista on hyötyä, mutta aloittelijatkin ovat tervetulleita. Tärkeintä on palo uuden oppimiseen.

Koulutus on osa puualan perustutkintoa, Puusepän tuotteiden valmistaminen 45 osp

Koulutus toteutetaan pääosin lähiopetuksena ilta-aikaan. Lopputyönä ja ammattiosaamisen näyttönä suunnitellaan ja toteutetaan omavalintainen puusepän tuote.

Tutkintoon ja sen koko sisältöön voit tutustua tästä

Lisätiedot:
Juho Alpua, asiakkuusvastaava
juho.alpua@poke.fi
p. 040 1439 222

Koulutus on maksuton.Opiskelija maksaa materiaalit ja tarvikkeet.

45 osp/9 vkoa