selaa koulutuksia
Erikoisammattitutkinto

Työnjohtaja - Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto (myös verkko- ja etäopintoina)

järjestämispaikkakunta
Äänekoski
opiskelun ajankohta
6.3.2024 →
opiskelun laajuus
180 osaamispistettä
haku alkaa
22.2.2024
haku päättyy
30.9.2024

Kuvaus

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkintokoulutus kasvattaa sinut osaavaksi tuotannon johtajaksi ja esimieheksi. Opit johtamaan ja kehittämään vastuualueesi tuotantoprosessia, projekteja, henkilöstöä sekä omaa osaamistasi esimiehenä. Hanki nyt laaja-alaiset perustiedot esimiestyöstä sekä käytännönläheisiä työkaluja oman työryhmäsi johtamiseen. Kehitä itseäsi esimiehenä ja edistä samalla työyhteisösi tuloskuntoa ja työhyvinvointia!

hae koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Tutkintonimike: Työnjohtaja

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittaneena johdat ja kehität vastuualueesi toimintaa ja henkilöstön osaamista. Sinulla on vahva ammatillinen osaaminen ja organisaation toiminnan tuntemus. Vastuualueenasi voi olla esim. tuotannon, asiakaspalvelun, laadunhallinnan tai projekti- ja henkilöstöhallinnan johtaminen. Tutkinto sopii henkilöille, joilla on jo käytännön kokemusta työnjohtamisesta tai sitä tukevista asiantuntijatehtävistä.

Tutkinnossa pääset rakentamaan yksilöllisen oppimispolun valitsemalla niitä kursseja, jotka tukevat omia osaamis- ja kehittymistarpeitasi tuotantotyön johtajana sekä esimiehenä.

Tämä työnjohdon koulutus soveltuu teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esimiestehtävissä toimiville. Koulutuksessa osoitat osaamisesi omissa työtehtävissäsi, joten sinun on toimittava tuotannollisessa työympäristössä esimiestehtävissä.

Henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esimiestehtävissä ja haluavat kehittää osaamistaan. Vastuualue voi liittyä tuotannon, asiakaspalvelun, projektien, laadunhallinnan tai henkilöstön johtamiseen. Tutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto antaa taidot johtaa vastuualueensa henkilöstöä ja tuotantotyötä sekä kehittää ja syventää esimiesvalmiuksia. Koulutus antaa myös valmiudet ja osaamisen suunnitella, kehittää ja johtaa teollisuuden prosesseja sekä toimia asiantuntijatehtävissä.

Koko tutkinto muodostuu kolmesta tutkinnonosasta: Yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Halutessasi voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia.

Pakollinen tutkinnon osa:

- Tuotantoalojen esimiehenä toimiminen, 80 osp

Valinnaiset tutkinnon osat: (valitaan kaksi yht. 100 osp)

- Tuotannon johtaminen, 50 osp

- Henkilöstön osaamisen kehittäminen, 50 osp

- Projektinhallinta tuotannollisessa ympäristössä, 50 osp

- Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta, 50 osp

Tutkintoon ja sen koko sisältöön voit tutustua tästä

Koulutus sopii hyvin työn ohessa suoritettavaksi. Lähiopetusta on 1-2 päivää kuukaudessa. Koulutus toteutetaan lähi-, etä- ja verkko-opetuksena sekä työpaikalla järjestettävänä koulutuksena.

Osallistujan osaaminen kartoitetaan koulutuksen alkaessa. Kartoituksen pohjalta jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Erikoisammattitutkinnon näytöt suoritetaan työpaikalla, aidoissa työtilanteissa ja projekteissa.

Kysy myös opiskelumahdollisuutta työttömyysetuudella tai oppisopimuksella.

300 euroa koko tutkinto,
150 euroa tutkinnon osa

180 osaamispistettä

Lähiopetusta on 1-2 päivää kuukaudessa, yhteensä n. 15 päivää