selaa koulutuksia
Ammattitutkinto

Markkinointiviestinnän toimeksianto, liiketoiminnan ammattitutkinnon osa (myös verkko- ja etäopintoina)

järjestämispaikkakunta
Äänekoski
opiskelun laajuus
60 osaamispistettä
haku alkaa
2.1.2024
haku päättyy
31.12.2024

Kuvaus

Haluatko täydentää liiketoiminnan osaamistasi markkinoinnin opinnoilla?

Markkinointiviestinnän toimeksianto –tutkinnon osan opintojen aikana opit suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointia tavoitteellisemmin sekä seuraamaan toimenpiteiden tuloksellisuutta. Opiskelet markkinoinnin perusteita ja tutustut erilaisiin markkinointikanaviin. Lisäksi opit mitä digitaalinen markkinointi pitää sisällään ja kuinka tuotetaan markkinointimateriaalia niin sosiaaliseen mediaan kuin printtiinkin.

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan monimuoto-opintoina. Monimuoto-opinnot tarkoittavat verkko-opintoja, opiskelua Poken oppimisympäristöissä sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Opinnot soveltuvat työn ohessa suoritettavaksi. Tutkinnon osan opintoihin on jatkuva haku - kysy mahdollisuuksistasi aloittaa vaikka heti!

Koulutuksessa suoritat yksittäisen tutkinnon osan (60 osp) liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Halutessasi voit suorittaa myös koko tutkinnon.

Katso lisää tutkinnosta täältä

hae koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutus täydentää kaupan alan osaamista ja on tarkoitettu liiketalouden alalla työskenteleville tai niille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan markkinoinnin tehtävissä. Tutkinnon osa soveltuu perus- tai ammattitutkinnon täydennyskoulutukseksi.

Koulutuksessa opit mm.:

· Selvittämään markkinointiviestinnän toimeksiannon (esim. markkinointikampanjan) tavoitteet ja mittarit
· Suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointiviestinnän toimeksiannon toimenpiteet
· Tekemään markkinointimateriaaleja eri markkinointikanaviin
· Mitä digitaalinen markkinointi pitää sisällään
· Markkinoinnin budjetointia ja lainsäädäntöä
· Analysoimaan toimeksiannon toteutuksen vaikutuksia

Tutkintoon ja sen koko sisältöön voit tutustua tästä

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan monimuoto-opintoina. Monimuoto-opinnot tarkoittavat verkko-opintoja, opiskelua Poken oppimisympäristöissä sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Opinnot soveltuvat työn ohessa suoritettavaksi.

Osallistujan osaaminen kartoitetaan koulutuksen alkaessa. Kartoituksen pohjalta jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Mikäli sinulla ei ole koulutuksen alkaessa opintoihin soveltuvaa työpaikkaa, voimme solmia koulutussopimuksen haluamaasi työpaikkaan. Tutkinnonosa on mahdollista suorittaa myös ilman tutkintokoulutusta, mikäli sinulla on riittävä osaaminen.

Kysy myös opiskelumahdollisuutta työttömyysetuudella tai oppisopimuksella.

Yksittäinen tutkinnon osa 100 euroa. Koko tutkinto 300 euroa. Oppisopimuksella opiskelevalle maksuton.

Osatutkinnon suorittaminen vie noin 9 kuukautta. Koko ammattitutkinnon suorittaminen noin 1,5-2 vuotta. Tarkempi opintojen laajuus ja kesto määräytyvät henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.