selaa koulutuksia
Perustutkinto

Kokki - Ravintola- ja catering-alan perustutkinto

järjestämispaikkakunta
Viitasaari
opiskelun ajankohta
9.8.2022 →
haku alkaa
21.2.2023
haku päättyy
21.3.2023

Kuvaus

Yhteishaku:
www.opintopolku.fi
21.2. - 21.3.2023

Mitä ala edellyttää?
- Myönteistä palveluasennetta
- Yhteistyökykyä
- Omatoimisuutta
- Joustavuutta ja ripeyttä
- Hyvää käytöstä ja siisteyttä

Mitä opit?
Perusopinnoissa

- Ruoanvalmistusta
- Lounasruokien valmistusta
- Annosruokien valmistusta
- Leivontaa
- Asiakaspalvelua ja tarjoilua
- Myynti- ja kassatoimintoja

Valinnaisopinnoissa voit suuntautua esim.

- À la carte-ruoanvalmistukseen
- Suurkeittiötuotantoon
- Kahvilapalveluihin
- Pikaruokapalveluihin
- Tilaus- ja juhlaruokien valmistamiseen
- Juomien myyntiin ja tarjoiluun

Mihin töihin?
- Kahviloihin
- Ravintoloihin
- Henkilöstöravintoloihin
- Kouluihin
- Päiväkoteihin
- Sairaaloihin
- Varuskuntiin
- Juhla- ja pitopalveluyrityksiin

Lue tulevan kokin Tomin tarina

Hae yhteishaussa

Lisätietoa koulutuksesta