järjestämispaikkakunta
Viitasaari
haku alkaa
18.2.2025
haku päättyy
18.3.2025
Kuvaus
Yhteishaku:www.opintopolku.fi
18.2. - 18.3.2025
Mitä ala edellyttää?
- Myönteistä palveluasennetta
- Yhteistyökykyä
- Omatoimisuutta
- Joustavuutta ja ripeyttä
- Hyvää käytöstä ja siisteyttä
Mitä opit?
Perusopinnoissa
- Ruoanvalmistusta
- Lounasruokien valmistusta
- Annosruokien valmistusta
- Leivontaa
- Asiakaspalvelua ja tarjoilua
- Myynti- ja kassatoimintoja
Valinnaisopinnoissa voit suuntautua esim.
- À la carte-ruoanvalmistukseen
- Suurkeittiötuotantoon
- Kahvilapalveluihin
- Pikaruokapalveluihin
- Tilaus- ja juhlaruokien valmistamiseen
- Juomien myyntiin ja tarjoiluun
Mihin töihin?
- Kahviloihin
- Ravintoloihin
- Henkilöstöravintoloihin
- Kouluihin
- Päiväkoteihin
- Sairaaloihin
- Varuskuntiin
- Juhla- ja pitopalveluyrityksiin
Lue tulevan kokin Tomin tarina
Koulutus alkaa syksyllä 2025.