selaa koulutuksia
Opiskelu

Täydennä osaamistasi ammatti- tai erikoisammattitutkinnon kautta

Maailma muuttuu ja työelämä siinä samalla. Se, mikä oli ajantasaista tietoa eilen, ei välttämättä ole sitä enää tänään. Koulutuksesta aikanaan saatu osaaminen ei välttämättä kanna koko läpi työuran, vaan on tärkeää kehittää, täydentää ja päivittää omaa osaamistaan jatkuvasti. Samalla avautuu lukematon määrä uusia mahdollisuuksia omalle työuralle. Pohditko, miten työnteon ohessa voi opiskella? Mitä työelämässä jo oleva voi Pokella opiskella, miten opiskelut järjestyvät ja miksi se kannattaa? Lue lisää, niin kerromme!

Omaan osaamiseen satsaaminen kannattaa aina

Kyky oppia uutta säilyy meillä läpi elämän – miksi emme siis hyödyntäisi sitä? Monipuolinen ja ajan tasalla oleva osaaminen on voimavara, joka auttaa vastaamaan jatkuvasti muuttuvan työelämän odotuksiin ja tarpeisiin. Osaamistasi täydentämällä pystyt myös tähtäämään uusiin haasteisiin ja kehittämään omaa työnkuvaasi vaikkapa esimiestyöhön. Panostukset osaamiseen ovat aina investointeja tulevaisuuteen, eivätkä koulutus ja uuden oppiminen mene koskaan hukkaan. Maailman kehitys kun ei odottele ketään, vaan jokaisen kannattaa tehdä parhaansa pysyäkseen kehityksen kelkassa.

MILLAISTA OPISKELU TYÖN OHESSA VOI OLLA?

Osaamista voi täydentää tai päivittää Pokella esimerkiksi ammatti- ja erikoisammattitutkintojen parissa. Voit suorittaa joko koko tutkinnon tai vaikkapa vain yhden tutkinnon osan.

Ammattitutkinto sopii sinulle, joka olet hankkinut jo peruskoulutuksen tai työskentelet alalla. Ammattitutkinnossa osoitetaan työelämän tarpeiden mukaisesti kohdennettua ammattitaitoa. Tässä tutkinnossa osaaminen hankitaan teoriaopintojen lisäksi käytännön työkokemuksella.

Erikoisammattitutkinto sopii puolestaan sinulle, joka olet jo kehittänyt ammattitaitoasi ja hankkinut vankan työkokemuksen alalta. Erikoisammattitutkinnolla kehitetään alan vaativimpien työtehtävien hallintaa sekä esimiestaitoja.

Opiskelu Pokella onnistuu joustavasti työn ohessa. Koulutuksiin tarvittava osaaminen on hankittu tai hankitaan alan työkokemuksella ja teoriaopinnoilla. Töitä ei siis suinkaan tarvitse keskeyttää opintojen vuoksi, vaan ne sulautetaan yhteen toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi, jonka lopputuloksena on osaavampi sinä valmiina uusiin haasteisiin. Poken koulutuksissa jokainen saa myös eteenpäin tukevan oppimisilmapiirin sekä henkilökohtaista neuvontaa ympärilleen. Kurkkaa Poken ystäväkirjasta, kuinka aikuisopiskelija Jonna lähti luotsaamaan itsestään taloushallinnon gurua! 📈

MITÄ LÄHTEÄ OPISKELEMAAN? 💭

Pokelta löytyy jokaiselle itsensä kehittämistä janoavalle jotakin. Tässä meidän viisi vinkkiämme!

👉  Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähellä ihmisiä tärkeän työn parissa – muun muassa sitä on lähiesimiestyö. ✨ Lähiesimiestyön ammattitutkinto valmistaa sinusta tiimiä, osastoa tai vaikkapa palveluyksikköä ammattitaidolla johtavan ammattilaisen. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden avartaa omia johtamisnäkemyksiä sekä kehittää toimintaa työyhteisössä. Ammattitutkinnon suorittamiseen menee 1,5-2 vuotta ja se soveltuu lähiesimiestyötä tällä hetkellä tekeville sekä niille, jotka ovat vasta siirtymässä esimiestehtäviin.

Kohti ihmisten kanssa tekemistä ja johtamista, lue lisää!

👉  Liiketoiminnan ammattitutkinto – myynti ja markkinointiviestintä tai taloushallinto

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Hyvä myyjä taitaa vuorovaikutustaidot sekä ymmärtää ja palvelee asiakasta. Pokella koulutetaan myynnin ammattilaisia, joilla pysyy sana hallussa tilanteessa kuin tilanteessa. 📢  Oletko asiakaslähtöinen tyyppi, joka on kiinnostunut ottamaan haltuun tuoteryhmää tai suunnittelemaan ja toteuttamaan kaupallista esillepanoa?

Kysymykseen, mitä markkinoinnin osaaja voi työelämässä tehdä, on lukuisia vastauksia. 🔎  Yksinkertaistettuna markkinointi on sitä, miten asiakkaita saadaan ja miten ne pidetään – aika hyödyllinen taito, eikö? Tämä koulutus valmistaa sinusta markkinointivelhon, joka ymmärtää asiakaskokemuksen päälle, seikkailee sulavasti digimaailmassa ja oppii loihtimaan visuaalisia kokonaisuuksia – niin markkinointimateriaaleja, näyteikkunoita kuin myymälöiden ilmeitäkin. Koulutus on tarkoitettu liiketalouden alalla työskenteleville tai niille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan myynnin, markkinoinnin tai visuaalisen myynnin tehtävissä. Ammattitutkinto soveltuu myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi) suorittaneille.

Käy kurkkaamassa Poken ystäväkirjasta tulevan visualistin Katjan kokemuksia opiskelusta!

Lue lisää ja hae nyt!

Taloushallinnon osaamisala

Talouden ymmärtäminen on suuri kilpailuvaltti markkinoilla, sillä monen yritystoiminnan epäonnistumisen syyt löytyvät vähäisestä taloustietämyksestä. Taloushallinnon opintojen jälkeen osaat niin kirjanpidon kuin tilinpäätöksen laadinnan ja budjetointiin salat. Tällä koulutuksella pääset luotsaamaan joko oman yritystoimintasi kasvuun tai toimimaan arvokkaana oppaana yritysten talouspuolella! Eipä talouden ymmärtämisestä ole haittaa muutoinkaan, sillä ympäröivä maailma näyttää melko erilaiselta, kun ymmärrät paremmin, kuinka se toimii! 📈  Koulutus täydentää talous- ja toimistopalvelujen alan osaamista ja on tarkoitettu liiketalouden alalla työskenteleville tai niille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan taloushallinnon tehtävissä. Ammattitutkinto soveltuu myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi) suorittaneille.

Lue lisää ja hae nyt!

👉  Henkilöstöhallinnon erikoisammattitutkinto

Usein sanotaan, että henkilöstö on yritysten tärkein voimavara. ❤️ Tämä koulutus varmistaa, että sinulla on valmiudet pitää tästä tärkeästä voimavarasta huolta henkilöstötoimien suunnittelun, kehittämisen ja henkilöstön johtamisen parissa. Erikoisammattitutkinto antaa laajan osaamisen, jonka avulla pääset vaikuttamaan henkilöstö- ja työhyvinvointiasioihin. Oletko valmis kehittämään itsestäsi rautaisen ammattilaisen, jolta eivät hymy ja neuvot lopu haastavissakaan tilanteissa? Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on jo kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä asiantuntija- tai esimiestyön kautta. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työskentelemistä henkilöstöhallinnon tehtävissä. Työtehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi henkilöstövoimavarojen suunnitteluun ja johtamiseen, henkilöstöprosessien ohjaamiseen, esimiesten henkilöstötyön tukemiseen, työ- ja palvelusuhdeasioiden asiantuntijuuteen sekä henkilöstön osaamisen, työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Lue lisää ja hae nyt!

👉  Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto – työnjohtaja

Kiinnostaisiko esimiestyössä kehittyminen omien tarpeidesi mukaan? Tämä erikoisammattitutkinto tarjoaa sinulle eväitä esimerkiksi tuotannon, asiakaspalvelun, laadunhallinnan tai projekti- ja henkilöstöhallinnan johtamiseen. Tässä ammatissa pääset näkemään kädenjälkesi tuloksissa, sillä esimiehen toimilla on suuri vaikutus koko työyhteisöön. Eikö olisi siis aika kouluttautua hieman viisaammaksi ja paremmaksi, mitä työnjohtoon tulee? 😍

Koulutus sopii henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoalojen työjohto- tai esimiestehtävissä ja haluavat kehittää osaamistaan. Vastuualue voi liittyä tuotannon, asiakaspalvelun, projektien, laadunhallinnan tai henkilöstön johtamiseen. Tutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot.

Lue lisää ja hae nyt!

Innostuitko?💡

Me ainakin Pokella olemme innoissamme ja haluamme olla tukenasi matkalla entistäkin paremmaksi osaajaksi, jolla on edessään lukuisia etenemismahdollisuuksia ja motivoivia työtehtäviä! Uuden vuoden kynnyksellä on hyvä pohtia omaa osaamistaan ja sitä, mihin suuntaan sitä haluaa viedä. Oletko pysähtynyt miettimään, kuinka suuren osan hereilläoloajastamme töissä vietämmekään? Mikäli et, tässä vastaus: suurimpana osana päivistä jopa puolet! Työarjen ja työtehtävien olisi siis tärkeää olla mieluisia ja motivoivia, ja uudet taidot tukeva sitä. ✨

Lisäkouluttautuminen tai jopa alanvaihto aikuisena ei ole liian myöhäistä – päinvastoin. Työelämästä on saatu jo kokemusta, jota eteenpäin viemällä sujuvasti työn ohessa opiskellen syntyy uutta ja jännittävää. Haluamme vielä kerran muistuttaa, että itsensä kehittäminen kannattaa aina.

Älä unta näe. Tee siitä totta! 🔥

Tutustu kaikkiin tutkintoihin ja yksittäisiin tutkinnon osiin täällä!

_________________

Saatat olla myös kiinnostunut näistä:
3 vinkkiä henkilöstön osaamisen kehittämiseen
Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uutta
Pokessa opiskelu – mitä, kenelle, miten?
Seuraatko meitä jo somessa? Instagramista löydät meidät @meollaanpoke