selaa koulutuksia
Perustutkinto

Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto, liiketoiminnan perustutkinnon osa

järjestämispaikkakunta
Äänekoski
opiskelun ajankohta
26.10.2024 - 7.3.2025
opiskelun laajuus
30 osaamispistettä
haku alkaa
16.4.2024
haku päättyy
26.9.2024

Kuvaus

Markkinointi- ja sisällöntuotanto-osaamista tarvitaan lähes kaikissa työpaikoissa. Tule mukaan koulutukseen, jossa vahvistat markkinoinnin suunnittelu- ja toteutustaitojasi. Koulutuksessa opiskellaan lehti- ja somemainonnan perusteita. Saat perustiedot mm. kuvankäsittelystä, julkaisuohjelmasta ja verkkokaupan ylläpitämisestä. Huomioithan, että koulutuksessa käytetään monia ATK-ohjelmia, joten sinulla tulee olla tietojenkäsittelyn perustaidot hallussa.

hae koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Koulutus on tarkoitettu työttömille työnhakijoille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Koulutus ei vaadi aiempaa koulutusta tai kokemusta markkinoinnista. Koulutus sopii myös henkilöille jotka haluavat päivittää markkinointitaitojaan. Koulutuksen jälkeen opiskelijalla on mahdollisuus hakeutua suorittamaan liiketoiminnan perustutkintoa

Koulutuksen aikana suoritetaan liiketoiminnan perustutkinnon Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto -tutkinnon osa (30 osp). Koulutukseen sisältyy lähiopiskelupäiviä noin kaksi päivää viikossa, jotka pääsääntöisesti sijoittuvat alkuviikkoon (maanantai ja tiistai). Lisäksi koulutuksessa on etäopiskelua. Mikäli opiskelijalla on suunnitelmissa koko tutkinnon suorittaminen, hän voi jo tämän tutkinnon osan aikana suorittaa myös yhteisiä tutkinnon osia. Tällöin lähiopetuspäiviä saattaa olla viikossa enemmän kuin kaksi päivää. Työelämässä oppimista on 6 viikkoa, jonka aikana suoritetaan näyttö. Opiskelija pyrkii hankkimaan työssäoppimispaikan itse ennen työelämässä oppimisen alkamista, opettaja auttaa tarvittaessa paikan hankkimisessa. Työssäoppimispaikaksi soveltuvat työpaikat, joissa toteutetaan markkinointia.

Koulutuksen sisällöt:

- markkinoinnin suunnittelu
- kuvankäsittely- ja julkaisuohjelmat
- verkkomarkkinointi
- markkinoinnin säädökset ja lainsäädäntö
- markkinointiviestinnän englanti
- työpaikalla tapahtuva oppiminen
- yhteisiä tutkinnon osia tarvittaessa

Koulutuksen alkuvaiheessa opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma HOKS.

Lisätietoja:

Martti Tuoriniemi
martti.tuoriniemi@poke.fi
P. 0406304558

Koulutus on maksuton. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada Kelan opintotuki.

4,5 kk/30 osp