selaa koulutuksia
Perustutkinto

Terveys- ja hyvinvointialan digitaaliset ympäristöt verkkokoulutus, 15 osp

opiskelun ajankohta
25.9.2023 - 12.12.2023
opiskelun laajuus
15 osaamispistettä
haku alkaa
26.1.2023
haku päättyy
15.9.2023

Kuvaus

Ota haltuusi uuden teknologian menetelmät ja mahdollisuudet sote- ja hyvi-alan työssä!
Koulutus sisältää kaksi lähipäivää (Äänekoski tai Jyväskylä) ja muuten opiskelu tapahtuu verkossa. Verkkokoulutuksesta saa myös tallenteet koulutuksen ajaksi.

Terveys ja hyvinvointialojen digitaaliset ympäristöt -opinnot tarjoavat mahdollisuuden oppia hyödyntämään digitaalisia ympäristöjä ja työkaluja osana ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemista. Opinnoissamme pääset tutustumaan virtuaalitodellisuuteen niin kokijan kuin myös sisällöntuottajan roolissa. Tutustumme pelimaailmaan kasvatuksen ja ohjauksen välineenä, sekä harjoittelemme terveys- ja hyvinvointialoille soveltuvien mobiilisovellusten käyttöä ja sosiaalisen median hyödyntämistä. Lisäksi tutustumme virtuaaliohjaamisen ja neuvonnan erilaisiin alustoihin.

hae koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Tutkinnon osa on mahdollisuus sosiaali- ja terveysalalla tai kasvatus- ja ohjausalalla työskenteleville ja alan opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ja lisätä ammattiosaamistaan hyödyntäen digitaalisia menetelmiä ja uutta teknologiaa. Koulutus sopii myös työttömille työnhakijoille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille. Perustason it-taidot on suotavaa olla koulutukseen hakeutuessa. Työssä olevien on mahdollista toteuttaa opinnot oppisopimuksessa omassa työpaikassaan. Kysy oppisopimuksesta lisää POKEn hakijapalveluista.

Sosiaali- ja terveysalan, sekä kasvatus- ja ohjausalan terveysvaatimukset löytyvät mm. osoitteesta opintopolku.fi.

Tutkinnon osa on paikallisesti tarjottava valinnainen tutkinnon osa, jonka laajuus on 15 osaamispistettä. Tutkinnon osan osaaminen hankitaan terveys- ja hyvinvointialan tai kasvatus- ja ohjausalan digitaalisissa toimintaympäristöissä. Tutkinnon osan suorittamiseen liittyy verkko-opiskelua, lähipäivät,etäopiskelua ja näyttö. Koulutus on osallistujille maksutonta ja koulutuksen järjestäjän puolesta lainataan osallistujille tarvittavia välineitä, kuten virtuaalilaseja ja 360-kameroita jalustoineen.

Orientaatiopäivät Äänekoskella (25.9.) tai Jyväskylässä (26.9.), jompaankumpaan päivään pitää osallistua.

25.9. Orientaatio ja Spatial (lähipäivä, Äänekoski, POKE Opinahontie 1)
26.9. Orientaatio ja Spatial (lähipäivä, Jyväskylä, GamePit Pro -tila)
10.10. VR-ympäristöt, verkko-opetus
24.10. 360 kuvaaminen, verkko-opetus
7.11. Tekoäly / sosiaalinen media, verkko-opetus
12.12. Näyttöjen purkupäivä

Lähipäivä sisältää koulutusta klo 9-15.30 ja verkkokoulutuspäivinä koulutusta on klo 9-15. Verkkokoulutuspäivien sisällöt saa myös tallenteena, mikä mahdollistaa omassa tahdissa opiskelun.

Lisätietoja:
Milja Forsman 040-6432747
Ulla Martinmäki 040-1292856

Koulutus on maksuton.

15 osp