selaa koulutuksia
Lyhytkurssi

Eräruokakurssi 6. ja 7.10.2020

järjestämispaikkakunta
Saarijärvi
opiskelun ajankohta
6.10.2020
Viimeinen ilmoittautumispäivä
29.9.2020

Kuvaus

6. ja 7.10.2020 klo 8-16 Paikka: Saarijärvi, Kolkanlahdentie 280, Rantasauna

Sisältö

Kurssilla opitaan tulistelua ja eräruoan valmistustekniikkaa tilausruoan valmistuksessa ja harjoitellaan erilaisten tarjoilutapojen huomioon ottamista työskentelyssä. Kurssilla opitaan rosvopaistin valmistus ja samalla tehdään keittoja ja pientä eräpurtavaa.

Kurssin tavoitteena on:
• antaa perusvalmiuksia ruoanvalmistukseen maasto-olosuhteissa
• oppia omavalvontaa eräkokin toiminnassa
• oppia valmistamaan kouluttajan opastuksella ruokaa
• antaa vinkkejä eräruokatuotteiden tuotesuunnitteluun
• antaa valmiuksia valita käyttötarkoitukseen sopivia elintarvikkeita

Tiistai 9.4. Tarjoilu ja tilaus

8.00
Aamukahvit leipien kera

9.00
Tarjoilu & tilaus
Tilauksen esivalmistelut

Menu:
- Foliossa savustettu lohi salaattipedillä
- loimutettu file
- kasvisnyytti
- tuhkaperunat
- kahvi ja tuhkaomenat
- juomat: vesi, mehu, kotikalja


Keskiviikko 10.4. Rosvopaisti

7.00
Tuli maauuniin ja ison tulen pitoa n. 2 h

8.00
Aamukahvit
Kaslerpaketin teko
Juurespaketin teko
Tulen pito maauunin päällä, samalla pannuleipien tekoa
Keittojen ja eräpurtavien tekoa leppoisan yhdessäolon kera

16.00 rosvopaistin nosto

Osallistumismaksu: 120€/päivä (sis. alv 24%)

Lisätietoja:
Keittiömestari ja eräkokkikouluttaja
Jouko Tervonen
040 1504 262
jouko.tervonen@poke.fi

Työelämäpalvelut toimisto, p. 040 7120 923, myynti(at)poke.fi

ilmoittaudu koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta