selaa koulutuksia
Perustutkinto

Koneistaja - Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto (Valtra, oppisopimus)

järjestämispaikkakunta
Äänekoski
haku alkaa
3.1.2023
haku päättyy
31.1.2023

Kuvaus

Hae koneistajaksi Valtralle – oppisopimuksella työpaikka!

Koulutus alkaa helmikuussa 2023

Kouluttaudu ja työllisty koneistajaksi! Valtra hakee kasvavaan joukkoonsa uusia tulevaisuuden osaajia voimansiirtoon koneistajaksi Suolahteen. Jos työkalut pysyvät käsissäsi ja ajatukset siintävät huipputeknisissä traktoreissa niin hae ja tule osaksi maailman parasta traktorivalmistajan työyhteisöä! Opi töitä tehden koneistuksen ammattilaiseksi. Oppisopimusohjelmat kestävät vuoden ja kahden välillä riippuen aikaisemmasta osaamisesta. Oppisopimuksen ajalta maksetaan palkkaa.

hae koulutukseen

Lisätietoa koulutuksesta

Voit olla jo alan kokenut konkari, urasi alkutaipaleella oleva tai alanvaihtoa harkitseva, me koulutamme sinulle perustaidot. Aikaisemmasta koneasentajan, raskaan kaluston tai autonasentajan kokemuksesta voi olla hyötyä, mutta arvostamme ennen kaikkea positiivisella ja oppivalla asenteella varustettuja tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita kasvamaan alan ammattilaisiksi. Suomen kielen tulee olla ymmärrettävällä tasolla.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Poken kanssa oppisopimuskoulutuksena, jossa yhdistyy työpaikalla tapahtuva työskentely sekä lähipäivät Pokella Äänekoskella. Riippuen aiemmasta koulutuksestasi, voit suorittaa joko osatutkinnon tai koko perustutkinnon kone- ja tuotantotekniikan alalta. Tavoitteena on suorittaa alakohtainen tutkinto. Oppisopimuksen pituus voi vaihdella vuoden ja kahden välillä riippuen aikaisemmasta osaamisesta. Oppisopimuksen ajalta maksetaan palkkaa.

Koulutuksen sisältö:

• Koneasennus
• Korjaus- ja asennushitsaus
• Voimansiirron ja koneenelimien asennustyöt
• CNC-sorvaus
• CNC-jyrsintä

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja työtehtäviin soveltuvuutensa osoittaneilla on mahdollisuus työllistyä Valtran palvelukseen. Etsimme tekijöitä lähtökohtaisesti pitkäaikaisiin, vakituisiin työsuhteisiin. Koulutus on oppisopimuksella maksutonta.


Valtran yritysesittely
Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita. Valtra kuuluu yhtenä avainbrändeistä AGCO-yhtymään, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtran asiakaslähtöinen ja yksilöllinen toimintatapa on ainutlaatuinen alallaan. Markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja kolmas sija Latinalaisessa Amerikassa ovat osoitus tuotteiden ja palveluiden korkeasta laadusta ja nykyaikaisista teknisistä ratkaisuista.

Olemme uteliaita etsimään, omaksumaan ja kehittämään uutta – haluamme tehdä asioita toisin kuin on aina tehty, jotta meillä olisi huomenna tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät kuin tänään.

Lue lisää: www.valtra.fi

Koulutus on oppisopimuksella maksutonta.

Koulutus alkaa helmikuussa 2023 ja kesto 1–2 vuotta riippuen omasta tutkintokokonaisuudesta.