Kesätyö voi olla osa opiskelijan opintoja ja yritykselle mahdollisuus löytää motivoitunut kesätyöntekijä.
Ohjaatte käytännön työssä nuoria osaaviksi ammattilaisiksi.
Opiskelija pääsee tekemään oman alansa töitä ja saa arvokasta työkokemusta.
Oppisopimus
Solmit opiskelijan kanssa määräaikaisen työsopimuksen, jossa työtä on vähintään 25h/vko.
Sopimuksen kesto voi olla kuukaudesta muutamaan kuukauteen.
Opiskelija on työsuhteessa ja maksat hänelle alan työehtosopimuksen mukaisen palkan.
Työnantajalle maksetaan 50 €/kk koulutuskorvausta opiskelijan ohjaamisesta ja arvioinnista. Kysy myös mahdollisuutta korotettuun koulutuskorvaukseen. Lue lisää: Korotettu koulutuskorvaus, tiedote työelämälle 2024.
Oppisopimus suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työpaikan ja oppilaitoksen kesken.
Opiskelija ei voi työsuhteisena saada KELAn opiskelijaetuja oppisopimuksen ajalta.
Opiskelija on yhteydessä KELAan oppisopimukseen siirtymisestään ennen oppisopimuksen alkua.
Koulutussopimus
Solmit POKEn kanssa määräaikaisen koulutussopimuksen opiskelijan työpaikalla opiskelusta.
Sopimuksen kesto voi olla muutamasta viikosta koko kesän ajaksi.
Opiskelija ei ole työsuhteessa, vaan opiskelijana POKElla ja on oikeutettu opintotukeen, koulumatkakorvaukseen ja maksuttomaan ateriaan koulutussopimuksen aikana.
Opiskelijalle ei makseta palkkaa, opiskelija oppii työssä työnantajan ohjauksessa. Ohjauksesta ei makseta erillistä korvausta työnantajalle.
Koulutussopimus suunnitellaan ja solmitaan yhdessä työpaikan ja oppilaitoksen välillä, opiskelija osallistuu suunnitteluun.
Kysy lisää!
hakijapalvelut@poke.fi, puh. 040 7120 935 tai katso www.poke.fi
Varmista yrityksesi tulevaisuuden työvoiman saatavuus!
Poken hakijapalveluista saat neuvoja kaikkiin koulutukseen liittyviin kysymyksiin
Hakijapalvelut – ota yhteyttä, me autamme!
040 7120 935
hakijapalvelut(at)poke.fi.
Vastaamme varmimmin ma-to klo 9-15, pe klo 9-14.
Ohjaamme mielellämme!
Onko tavoitteesi?
ensimmäinen ammatillinen tutkinto
alan vaihtaminen
osaamisen syventäminen tai laajentaminen
osaamisen täydentäminen
lupien ja korttien suorittaminen
työvoimakoulutus
Perustutkinto sopii sinulle, kun
lähdet opiskelemaan ensimmäistä ammatillista tutkintoasi
vaihdat alaa
kaipaat perusosaamisen vahvistamista
Perustutkinto antaa laaja-alaiset valmiudet alan työtehtäviin.
Perustutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden eli perustutkinnon suorittanut voi hakeutua opiskelemaan ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Ammatillista osaamista voi syventää suorittamalla ammatti- tai erikoisammattitutkintoja.
olet hankkinut peruskoulutuksen ja/tai työskennellyt alalla
hankkinut alan osaamista työelämässä
Ammattitutkinnossa osoitetaan työelämän tarpeiden mukaisesti kohdennettua ammattitaitoa, joka on perustutkintoa syvällisempää tai kohdistuu rajatumpiin työtehtäviin.
Ammattitutkintojen vaatima osaaminen osoitetaan näytöissä käytännön työtehtävissä. Tarvittava osaaminen on hankittu tai hankitaan alan työkokemuksella ja teoriaopinnoilla. Tutkinto antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.
olet kehittänyt ammattitaitoasi ja hankkinut vankan työkokemuksen alalta.
Erikoisammattitutkintojen näytöissä osoitetaan alan vaativimpien työtehtävien hallintaa sekä esimiestaitoja. Tarvittava osaaminen on hankittu tai hankitaan alan työkokemuksella ja teoriaopinnoilla. Tutkinto antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin ja korkeakoulututkintoon johtaviin opintoihin.
Järjestämme ympäri vuoden eri alojen työvoimakoulutuksia tai toimimme koulutusten toteuttajana. Tiedotamme työvoimakoulutuksista nettisivuillamme, mutta niihin haetaan TE-toimiston sivuilta.
Hakeutuminen
Jatkuva haku
haku joustavasti ympäri vuoden
haku tutkintoon tähtäävään koulutukseen tai yksittäisiin tutkinnon osiin, myös oppisopimuksena
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen on 21.2.2023 – 21.3.2023.
Haku tapahtuu sähköisesti Opintopolussa www.opintopolku.fi.Yhteishaussa hakevat peruskoulun päättävät ja ammatillista perustutkintoa vailla olevat. Peruskoulun päättävät käyttävät hakeutumisessa perusopetuksen päättötodistusta.
28.1.2024
Hakijan opas 2024
Oppaassa esitellään kevään 2024 yhteishaussa oleva koulutuksemme. Meillä on tarjolla 15 perustutkintoa ja tutkintokoulutukseen valmentava TUVA-koulutus. Monipuolisessa tarjonnassamme on kaupan ja hallinnon, palvelujen, terveys- ja hyvinvointialojen, maa- ja metsätalouden, tietojenkäsittelyn ja tekniikan alojen vaihtoehtoja.
Toimipisteemme ovat Laukaassa, Saarijärvellä, Viitasaarella sekä Äänekoskella Opinahjossa ja Piilolassa.
Paperisena opas jaetaan oppilaitoksiin, ohjaamoihin, etsivälle nuorisotyölle, TE-palveluihin sekä kuntien asiointipisteisiin ja kirjastoihin.
Oppaan jakelevat logistiikan opiskelijamme. Jakelu toimii erinomaisena oppimistehtävänä, jossa opiskelijat suunnittelevat ja toteuttavat jakelureitit ja aikataulut.
Poken henkilökunnan sähköpostiosoitteista on lähtenyt torstaina 25.1. iltapäivällä roskapostia useisiin osoitteisiin Poken ulkopuolelle. Roskapostin liite ja linkki sisälsivät tietojenkalastelu-uhan, jolla yritetään saada käyttäjän tunnukset.
Roskapostin aihekentässä luki muun muassa Ansiomenetystodistuksia, Muistio, Luotto ja Muistiinpanot. Viestissä olevaa linkkiä ei pidä klikata, vaan koko viesti pitää deletoida.
Jos olet kuitenkin klikannut viestiä kohdasta, josta pyydetään klikkaamaan ja tämän jälkeen antanut organisaatiosi omat kirjautumistunnukset, ota yhteyttä oman organisaatiosi IT-tukeen. Jos sait viestin henkilökohtaiseen sähköpostiisi ja olet klikannut sitä ja syöttänyt pyydetyt tunnukset, yritä vaihtaa salasanasi.
Poken puolella vika saatiin rajattua ja tilannetta seurataan.
Haemme kiinteistönhoitajaa huolehtimaan kiinteistöjen teknisistä kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävistä, talotekniikasta ja valvonnasta sekä kiinteistöjen ulkoaluetöistä.
Tehtävä edellyttää sähköalan ammatillista tutkintoa. Lisäksi edellytämme kiinteistöalan koulutusta tai kokemusta monipuolisista kiinteistönhuollon tehtävistä, koneiden ajotaitoa, voimassa olevaa b-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Kykenet omaksumaan hoidettavien kiinteistöjen rakenteet sekä LVI- ja sähköjärjestelmät.
Työtehtäviin kuuluu kiinteistönhuolto- sekä mahdolliset päivystystehtävät Poken Äänekosken Piilolan ja Äänekosken Opinahjon yksiköissä sekä tarvittaessa muissa Poken yksiköissä Saarijärvellä, Viitasaarella ja Laukaassa. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.
Työtehtävä alkaa 2.4.2024 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.
Jätä hakemuksesi ja CV 9.2. klo 15 mennessä Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta!
ÄäneHub on yhteisöllinen työtila Äänekoskella Poken Piilolan kampuksella. Se on kohtaamispaikka yrittäjille, yrittäjyydestä kiinnostuneille, itsensä työllistäjille, opiskelijoille ja kaikille etätyötä tekeville. ÄäneHub tarjoaa kaikille ilmaiset etätyötilat nopeilla yhteyksillä arkisin ma-pe klo 8-16.
– ÄäneHub on yksi hieno esimerkki Poken ja Äänekosken kaupungin elinvoimayksikön tiivistyvästä yhteistyöstä. ÄäneHubin toiminta alkoi alun perin hankkeena vuonna 2019 ja se jatkuu edelleen. ÄäneHubista on muotoutunut Äänekoskella ainutlaatuinen paikka verkostoitumiselle ja alusta erilaisille tilaisuuksille sekä tapahtumille, ja sitä halutaan kehittää edelleen, Äänekosken kaupungin elinvoimajohtaja Sari Åkerlund sanoo.
ÄäneHubilla edistetään yrittäjyyttä, verkostoitumista ja innovaatiotoimintaa. Se on arvokas lisäpalvelu kuntalaisille ja yrityksille elinkeinoelämän kehittämisessä. Äänekosken kaupungin elinvoimayksikkö järjestää siellä säännöllisesti tapahtumia, ja kaupungin yritysneuvojat ovat paikan päällä tavattavissa tiistaisin klo 8-10 ja sopimuksen mukaan.
– ÄäneHubin yhtenä keskeisenä tavoitteena kautta vuosien on ollut edistää yrittäjyyttä ja alkavien yrittäjien palvelua. Tämä on edelleenkin keskeinen tehtävä. Yritysneuvojien läsnäolo sekä yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville järjestetyt tapahtumat yhdistävät ihmisiä ja ideoita, ja sitä kautta parhaimmillaan synnyttävät uusia yrityksiä ja työpaikkoja alueelle, sanoo Poken Työelämäpalveluiden koulutusjohtaja Marjo-Riitta Vainio.
ÄäneHubin kokoustiloja voi varata etukäteen, mutta muutoin työskentelytiloja ei voi varata, sillä ÄäneHubin ydintä ovat kohtaamiset ja verkostoituminen.
– ÄäneHub yhdistää työnteon, yrittäjyyden ja oppimisen. Koska tila on oppilaitoksen yhteydessä osaajien välinen yhteistyö ja osaamisen jakaminen on luontevaa. Osaamistarpeiden tunnistaminen ja osaamisen vahvistaminen on mahdollista Poken palvelutarjonnan avulla, Marjo-Riitta Vainio sanoo.
ÄäneHub on osa SeutuHubien verkostoa ja Äänekosken malliin on käyty laajasti eri kunnista tutustumassa.
ÄäneHubin osoite on Piilolantie 17, 44100 Äänekoski
POKE tarjoaa pohjoisessa Keski-Suomessa Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren kotikulmilla helmikuussa 2024 alkavaa yrittäjyyden koulutusta, joka on suunnattu yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville.
Yritystoimintaa suunnitteleva ja käynnistävä – varmistu liikeideasi toimivuudesta!
Toimiva yrittäjä tai sivutoiminen yrittäjä – kehitä liiketoimintaasi uusille urille!
Leevi Säde ei aikaillut kone- ja tuotantotekniikan opintojen kanssa. Hän päätti lähteä Valtralle oppisopimusopiskelijaksi ja hyppäsi suoraan työelämään.
Leevi Säteen syksy on ollut täynnä merkittäviä tapahtumia. Lokakuun lopussa hän täytti 18 vuotta, ja samoihin aikoihin hän valmistui koneasentajaksi. Tuoretta kone- ja tuotantotekniikan osaajaa juhli myös työnantaja Valtra, jossa Säde suoritti loppututkintonsa oppisopimusopiskelijana. Palkintona oli työpaikka Suolahden traktoritehtaassa.
– Hyvältä tuntuu, kun heti sai työpaikan, Säde myhäilee.
Leevi Säde aloitti opinnot Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistossa Pokella syksyllä 2021. Metallialalle hänet vei kiinnostus kädentaitoihin.
– Innostuin yläasteen käsityötunnilla tekemään käsillä. Sitä kautta hain ammattiopistoon metallipuolelle, hän kertoo.
Pokella taitoja pääsi harjoittelemaan esimerkiksi asennuksen, koneistuksen sekä hitsaus- ja levytöiden merkeissä. Hitsaaminen kiinnosti Sädettä niin, että hetken hän harkitsi levyseppähitsaajaksi suuntautumista. Lopulta hän valitsi kuitenkin koneistamisen.
Valtralle hän päätyi harjoittelun kautta.
– Olin toisen vuoden syksyllä Valtralla kahdeksan viikkoa harjoittelussa ja meiltä kysyttiin, onko halukkuutta oppisopimukseen. Siitä se sitten lähti. Aloitin oppisopimuksella toisen vuoden maaliskuussa, hän kertoo.
Näyttö työpaikalla
Leevi Säde on työskennellyt Valtralla eri osastoilla kurssien mukaisesti. Esimerkiksi CNC-koneistuksen osuuden hän teki kevyen koneistuksen osastolla. Nyt hän ahkeroi raskaassa koneistuksessa valmistaen koneen osia traktorin voimansiirtoon. Kurssit hän sai suoritettua työn ohessa siten, että harjoitteluvaiheen jälkeen opettaja tuli paikan päälle ottamaan näytön vastaan.
Jäljelle jääneet pakolliset yto-aineet eli yhteiset tutkintoon kuuluvat osat hän suoritti kotoa käsin. Koululla hänen ei juuri tarvinnut viimeiseen puoleen vuoteen käydä.
Opiskeluun Pokella Säde on tyytyväinen.
– Koulusta saa hyvän pohjan työelämään, hän sanoo.
Tarkkuutta
tarvitaan
Kone- ja tuotantotekniikan alalla tarvitaan tutkintomääritelmän mukaan tarkkuutta ja hahmottamiskykyä sekä loogista ajattelukykyä. Tästä vastavalmistunut Säde on samaa mieltä.
– Huolellisuutta tässä työssä tarvitaan. Jos osassa on sadasosamillin heitto, se vaikuttaa seuraaviin työvaiheisiin, hän kertoo.
Kiinnostus tekniikkaan ja koneisiin kuuluu työhön ilman muuta, mutta Leevi Säteen mukaan myös vuorovaikutustaidot ovat tärkeät Hän kiitteleekin oman tiiminsä hyvää työilmapiiriä.
– Parasta on hyvä huumori työkavereiden kesken, hän kehuu.
Heinäkuussaharmaisiin
Juuri nyt Leevi Säde on tyytyväinen elämäntilanteeseensa. Työsopimus Valtralla on tehty siihen asti, kunnes varusmiespalvelus kutsuu heinäkuussa 2024. Pian Säde alkaa tehdä pelkän päivävuoron sijaan myös aamu- ja iltavuoroja, ja se tuntuu hyvältä. Vapaa-ajallaan hän käy salilla, soittaa bassoa ja viettää aikaa kavereiden kanssa.
– Ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, maailmalla on vielä paljon annettavaa. Olen joskus miettinyt konetekniikan insinöörin opintoja, mutta katsotaan, hän naurahtaa.
Kiinnostuitko metallialasta? Lue lisää ja hae mukaan!
22.1.2024
Hanna Parkkonen ei voinut vastustaa hoitoalan kutsua. Hän opiskelee lähihoitajaksi ja haaveilee sairaanhoitajan urasta.
Hanna Parkkonen on juuri aloittanut harjoittelunsa Äänekosken terveyskeskussairaalassa. Ensimmäiset päivät lähihoitajan kolmosharjoittelussa ovat täynnä uusia muistettavia asioita, tehtäviä ja toimintatapoja.
– On mielenkiintoista päästä seuraamaan hoitotilanteita ja toimenpiteitä. Haluan ottaa harjoittelusta kaiken irti ja jättää näyttöpäivät ihan harjoittelun loppuun, hän kertoo innostuneena.
Parkkonen opiskelee lähihoitajaksi toista vuotta ja aikoo valmistua keväällä. Mutta tuskin se siihen jää, hän arvelee.
– Haaveilen sairaanhoitajaopinnoista. Haen ehkä jo tulevana keväänä tai seuraavana vuonna, hän suunnittelee.
Luonteva siirtymä
Hanna Parkkonen, 31, valmistui parturi-kampaajaksi 2011 ja ehti tehdä niitä töitä lähes kymmenen vuotta. Työ oli ihan mukavaa ja työkaverit mahtavia, mutta hiljalleen mieleen alkoi hiipiä uusia ajatuksia.
– Tykkään asiakaspalvelutyöstä, mutta omasta työstä rahastaminen tuntui vaikealta. Ajatukset menivät aina hoitoalaa kohti, hän kertoo.
Sitten Parkkonen sai lapsen ja vajaan vuoden päästä toisen. Äitiyslomalla kahden ihanan lapsen, pojan ja tytön, kanssa oli aikaa miettiä elämän suuntaa.
– Haluan auttaa ihmisiä, ja lähihoitajan työssä sitä saa tehdä. Eikä tarvitse rahastaa. Ennen opiskelun alkua kävin vielä tekemässä kesän parturi-kampaajan töitä ja totesin, että tämän aika on nyt ohi. Se oli hyvä siirtymä uuteen, hän kertoo.
Luovuutta arjessa
Opiskelut Pokella lähtivät sujumaan vauhdikkaasti. Päiväopiskeluna toteutettava tutkinto vaatii läsnäoloa päiväsaikaan, ja niinpä lapset aloittivat varhaiskasvatuksen päiväkodissa.
Opiskelijan suunnitelmallisuus ja sitkeys joutuivatkin heti koetukselle, kun lapset ensimmäisenä syksynä aloittivat sairastelukierteen.
– Teimme mieheni kanssa vaihtoja kesken päivän ja arvioin, miltä tunneilta ei millään voi olla pois. Luovuutta se vaati, ja joskus tehtäviä piti tehdä yölläkin.
Yhden puolen vuoden pätkän opiskelijoita oli samassa taloudessa kaksi, kun Parkkosen puoliso opiskeli ohjelmistokehittäjäksi.
– Meillä on kotona jääkaapin ovessa magneettitaulu, johon kirjoitan aina sunnuntai-iltana seuraavan viikon asiat. Loppuviikosta on mahtavaa, kun saa pyyhkiä taulun puhtaaksi, Parkkonen kertoo.
Läsnäolon taitoa
Hanna Parkkonen on valinnut osaamisalakseen sairaanhoidon ja huolenpidon, sillä se osa alasta kiinnostaa eniten.
– Lähihoitajan työhön kuuluu paljon enemmän työtä ja vastuuta kuin moni ehkä ajattelisikaan. Usein lähihoitaja on eniten potilaan kanssa ja tuntee tämän tilannetta parhaiten. Hän on tärkeässä roolissa viemässä tietoa sairaanhoitajalle ja lääkärille, Parkkonen pohtii.
Lähihoitaja tarvitsee hänen mukaansa myös hyvät vuorovaikutustaidot.
– Usein ihminen on sairas ja tilanteessa, jossa hän ei haluaisi olla. Silloin tarvitaan läsnäolon taitoa ja tunneälyä, jotta potilasta voidaan hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla, hän kertoo.
Myöskään kiire ei saisi näkyä hoitotilanteessa.
– Kiire voi olla hoitotilanteen jälkeen, mutta asiakkaan kanssa pitäisi toimia aina rauhassa, hän sanoo.
Hyvä porukka
Aikuisopiskelija nauttii opiskelun tuomasta omasta ajasta. Kun ala kiinnostaa, ei suuri määrä opittavaa tunnu työltä.
– Olen ollut tosi tyytyväinen Poken opintoihin ja opettajiin. Meillä on myös tosi hyvä ja aktiivinen luokka. Koulusta ei malttaisi olla pois, Parkkonen nauraa.
Opiskelusta kiinnostuneita hän kehottaa kulkemaan luottavaisesti unelmia kohti.
Ari Uusitalo vaihtoi alaa ja opiskeli nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi. Nykyään hän on tuttu näky Äänekosken Kesäkaarassa, kouluilla ja nuorisotiloilla.
Nuorisotyöntekijä on nuoren ääni aikuisten maailmassa, heidän kuuntelijansa ja puolustajansa. Tätä tärkeää työtä tekee Ari Uusitalo, Pokelta reilu vuosi sitten valmistunut nuoriso- ja yhteisöohjaaja. Uusitalo työskentelee Äänekosken kaupungin palveluksessa.
– Työn perusta on kohtaaminen nuorten kanssa, siitä se kaikki lähtee, kiteyttää Uusitalo työnkuvansa.
Valmentajan työ innosti
Ari Uusitalo aloitti opinnot Pokella syksyllä 2020. Opiskelemaan hänet ajoi tarve alanvaihtoon. Postin tiiminvetäjänä työskennellyt kone- ja tuotantotekniikan insinööri on kolmen lapsen isä, joka toimii vapaa-aikanaan Äänekosken Huiman juniorijalkapallojoukkueen valmentajana.
– Työkaverit olivat mukavia, mutta työt alkoivat tulla uniinkin. Mietin, että mitä alkaisin tehdä, ja jalkapallosta tulikin mieleen ajatus nuorisotyöstä, Uusitalo, 44, kertoo.
Jalkapallon ohella hän on valmentanut myös jääkiekkoa, ja urheiluhierojaksikin Uusitalo on valmistunut.
– Kun lopulta lähdin opiskelemaan, ajattelin että miksi en tehnyt tätä jo aikaisemmin, hän pohtii.
Talvella tiloja, kesällä kaaraa
Opinnot sujuivat nopealla tahdilla. Muutamat kurssit Uusitalo suoritti oppisopimusopiskelijana kaupungilla ja 4 H -yhdistyksessä. Hän ehti työskennellä myös Laukaassa koulun pienryhmässä ennen nykyisiä töitään Äänekoskella.
– Tykkään käytännönläheisestä opiskelusta. Parhaiten oppii tekemällä, hän sanoo.
Kaupungin nuorisotyössä tehtävät vaihtelevat joka viikko ja melkeinpä joka päivä.
– Syksyllä ja talvella vierailemme kouluilla, pääsääntöisesti yläkouluilla sekä myös viheralueiden kouluilla nuorisotyöntekijöinä. Joskus työskentelen myös nuorisotiloilla. Työ on pääsääntöisesti liikkuvaa nuorisotyötä.
Kesäkaara on Äänekosken kaupungin nuorisotyön vetonaula, joka vierailee säännöllisesti esimerkiksi eri uimarannoilla niin kaupungissa kuin viheralueillakin. Kaara tuo nuorten ja lasten luo musiikin ja vaikkapa suppilaudat, röhnöpatjat ja sumopainiasut, aina tilanteen mukaan.
– Kesäisin kierrämme myös illalla nuorten suosimilla illanviettopaikoilla mahdollisuuksien mukaan, Uusitalo kertoo.
Opiskelu jatkuu
Nuorten kanssa toimiessa kohtaaminen on Uusitalon mukaan tärkeintä.
– On tärkeää säilyttää nuorten luottamus, me emme ole poliiseja. Toki nuoria ohjataankin, jos se on tarpeen, hän kertoo.
Poken antamalla koulutuksella voi työskennellä myös esimerkiksi vanhusten tai kehitysvammaisten parissa. Uusitalon opinnot kuitenkin jatkuvat, sillä muutamaa päivää aikaisemmin hän on saanut tietää päässeensä opiskelemaan yhteisöpedagogiksi Humanistiseen ammattikorkeakouluun. Monimuoto-opiskelut Helsingin suuntaan onnistuvat pääasiassa työn ohessa etänä.
– Hyvälle tuntuu, tähän on työnantajakin kannustanut, hän iloitsee.
17.1.2024
Opetusravintola Oppikokki
Avoinna klo 11.00-13.00. Ruokailu noutopöydästä.
Lounaan hinta 12.50 € sisältää lounaan, salaatit, juomat, leivät ja jälkiruoan.
Oppikokki on avoinna 8.2.2024 saakka. Myymälä Kokinpuoti ei ole avoinna.
Ruokalista viikko 6
Maanantai 5.2.2024
Oppikokki suljettu
Tiistai 6.2.2024
Sienikeitto
Chili con carne ja riisi
Tomaattinen uunikala ja perunat
Vatkattu vadelmapuuro
Keskiviikko 7.2.2024
Borssikeitto
Uunissa haudutetut porsaankyljykset ja lohkoperunat
Tillisilakat ja perunat
Hedelmäkiisseli
Torstai 8.2.2024
Täytetyt kesäkurpitsat
Jauhelihalaslgne
Paistettu kuha ja juures-perunasose
Suklaavaahto