Biotalouskampuksen Avointen ovien päivä on täynnä näkemistä, tekemistä ja kokemista

Mitä kaikkea kampuksella voi opiskella? Entä millaisia teknologioita vaikkapa pelloilla testataan, ja mitä hyötyä niistä on viljelijälle? Mitä tarkoittaa kestävä ruokaketju, ja miten se näkyy kuluttajan lautasella? Miten suometsiä kannattaa hoitaa? Kuinka tuottaa biokaasua maatilamittakaavassa? Nämä kaikki, ja paljon muuta esillä!

  • Poken eläintilat ovat avoinna ja niihin pääsee tutustumaan.
  • Metsäkonesimulaattorit
  • Kampuksen kahvi- ja ruokapisteillä voi herkutella.
  • Puoti Kultavilja on avoinna Poken päärakennuksen päädyssä.

Toivotamme yhteistyökumppanit ja lähialueen tuottajat tervetulleiksi mukaan näytteilleasettajiksi. Ilmoittaudu jamk.fi-sivujen kautta.

Ohjelma tarkentuu!

BIOTALOUSKAMPUS
Tuumalantie 17 ja Uuraistentie 240, 43130 Tarvaala Saarijärvi

Poke ja jamk-biotalouskampus-logot

Haemme kiinteistönhoitajaa Äänekoskelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Kiinteistönhoitaja huolehtii kiinteistöjen teknisistä kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävistä, talotekniikasta ja valvonnasta sekä kiinteistöjen ulkoaluetöistä.

Tehtävä edellyttää kiinteistöalan ammatillista koulutusta ja kokemusta monipuolisista kiinteistönhuollon tehtävistä, koneiden ajotaitoa, voimassa olevaa b-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Kykenet omaksumaan hoidettavien kiinteistöjen rakenteet sekä erityisesti LVI- ja automaatiojärjestelmät.

Työtehtäviin kuuluu kiinteistönhuolto- sekä mahdolliset varallaolotehtävät Poken Äänekosken Piilolan ja Opinahjon yksiköissä sekä tarvittaessa muissa Poken yksiköissä Saarijärvellä, Viitasaarella ja Laukaassa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Työtehtävä alkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Hakemukset Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta 23.8. mennessä.

AgriVenture-tapahtuma järjestetään Tarvaalassa 27.-28.5.2025

Tapahtumaa järjestetään JAMKin toimesta, liittyen Finnish Future Farm -hankkeeseen. Mukana on mm. Valtra, Agco Power ja muita yrityksiä. Ohjelma on kansainvälinen.

Edellisen kerran AgriVenture järjestettiin viime kesänä 7.-8.6.2023.

Tapahtuman kävijätavoite kesälle 2025 on 500 ammattilaista! Lisäinfoa tulossa myöhemmin!

AgriVenture Finland 2023

Lue lisää vuoden 2023 tapahtumasta jamk.fi-sivuilta.

Vuoden 2023 tapahtumainfo www.poke.fi sivuilla.

Agriventure-2023-banneri